Tevékenységünk


 • Belföldi szállítmányozás

  Az ALV Logistic Kft. főként ömlesztett tömegáruk szállítmányozását végzi. Megbízásaink elvégzésére cca 40 db szerződött billenőplatójú és 15 db fixplatójú tehergépjármű áll rendelkezésre. Kamionjainkkal országszerte vállaljuk szállítások megszervezését és lebonyolítását. Cégünk az általa szállított árukra szavatossági- és súlygaranciát vállal, a magyar fuvarozási/szállítmányozási szokványok figyelembevételével.

  • Ömlesztett áru-fuvarozása

   Vállaljuk termelő egységek, takarmány keverők és ipari létesítmények mezőgazdasági terménnyel és input alapanyaggal történő ellátását, közúti fuvarozási és szállítmányozási feladataik lebonyolítását.

   Ömlesztett áru vagonba rakása

   Megbízóink vagonrakodási igényeinek kielégítésére társaságunk önjáró szemestermény felszedő- és rakodógépekkel rendelkezik. Vállaljuk termények raktárból történő felfuvarozását közforgalmú vasútállomásra és vagonba történő berakodását. Átlagos rakodási teljesítményünk óránként 150 tonna.

   Ömlesztett áru vagonból történő kirakása

   Előzetes egyeztetés alapján, ömlesztett áruk vagonból történő kirakását is el tudjuk végezni. Ilyen jellegű megkeresés esetén, egyedi ajánlatot készítünk a kirakandó áruféleség és az adott vagonok típusának figyelembe vételével.

   Vasúti szállítmányozás

   Cégünk vállalja teljes körű vasúti fuvarozás lebonyolítását mind belföldön, mind külföldi rendeltetéssel. Árkalkulációt készítünk a feladó állomástól a címzett állomásig. Biztosítjuk a vagonok kiállítását, ömlesztett, big-bag-es, vagy darabáru szállításához. A vasúti fuvarlevelet, a megbízó kérésének megfelelően elektronikus formában vagy papír alapon készítjük el a megadott instrukciók alapján. Bejáratott, jól működő vasúti kapcsolatainknak köszönhetően, megbízhatóan tudjuk kiszolgálni megbízóink igényeit.

 • Nemzetközi szállítmányozás

  Ausztriai és olaszországi relációkra folyamatosan végzünk szállítási megbízásokat. Az ömlesztett áruk szállítására fixplatójú, korszerű walking floor, valamint nagyköbös kipper szerelvények állnak rendelkezésre. A fuvarok szervezését terület specifikus logisztikai csapatunk látja el annak érdekében, hogy a megbízói igényeket maximálisan ki tudjuk elégíteni. Minden általunk foglalkoztatott tehergépjármű rendelkezik CMR biztosítással.